Men kombinasjonene er veloverveide – og råvarene utsøkte. Da månedens utfordring blant norske matbloggere ble italiensk mat var det derfor ingen tvil om hvor i kokebokhylla jeg skulle gå for inspirasjon
Jeg har fått noen spørsmål om vinterbekledning i bloggen min. Jeg er absolutt ingen ekspert på området, men litt erfaring har vi gjort etter tre vintersesonger med lillegutt så jeg tenkte jeg kan dele med dere selv om det nå har blitt vår og vi kan kle oss litt lettere
Jeg har vel aldri levd direkte usunt, men som for veldig mange andre gikk det lenge veldig mye i pasta, stekt kjøtt, ris og den slags uten altfor mye annet til
Det er mye renere med snø, bare man slipper å måke, skli på glatta og skrape vinduene på bilen osv. Snø og minusgrader bringer med seg infulensa og snue
Kroppen min har på ingen måter vent seg til kuldegradene enda. Desserter og is. Akkurat det skal jeg gjøre i dag - hjem fra jobb å kose meg inne med peisfyr,god mat og tv - en skikkelig lat fredag
Fremgangsmåte Skjær løk i mindre biter og fres i en kjele til blank. Tilsett hakkede tomater, tomater i mindre biter, tomatpuré, samt finhakket chili og hvitløk
Skjær kjøttet i passe skiver, skjær bort evt avskjær, og bank det med kjøtthammer, kjevle el. Stek det på god varme i melange, krydre med salt og pepper og kok ut panna med litt av kraften du har kokt opp etter hver steking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.