I går var jeg med mine flotte venninner. Litt hardt å våkne klokken seks i dag for å kjøre mamma og Steinar til flyplassen, men sovnet heldigvis med en gang jeg kom hjem igjen
I og med at den inneholder poteter i stedet for aubergine, kaller jeg den heller for potetgrateng. Stek karbonadedeig sammen med hakkede tomater, ketchup og krydder
Rør så sammen smørblandingen med gjærblandingen. Lag rundstykker i ønsket størrelse, og legg dem i en smurt form med litt mellomrom (det går også helt fint å steke dem på en vanlig stekeplate kledd med bakepapir
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
) Perfekt til en suppe eller sammen med salat til middag. I dag har jeg en kjempegod oppskrift på Dinner rolls til dere, vi kan vel kalle de rundstykker kanskje
PASTA MED PESTO OG TORSK. Fisken laget jeg ved å dampe feske torskefileter i en gryte av hermetisk tomat, gulrotskiver, purre og et fedd med finhakket hvitløk
I forbindelse med dette har det blitt skikk å spise "lune hveder" Store Bededagsaften. Derfor kom bakerne helligdagen i forkjøpet ved å bake ekstra store hveteknopper dagen før, som folk så kunne kjøpe med og varme dagen etter
Alt avsluttet med smuldret fetaost. Krydre med oregano, timian slt og pepper. Bland egg, rødløk, salt og epper sammen med kjøttdeigen og lag boller etter ønsket størrelse
Overnight oats toppet med sukrin gold, kanel, cottage cheese, banan og walden farms chocolatesyrup. I dag ble det torsk til middag, servert med spinat, søtpotetstappe og en klatt mager kesam
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.