Ferdigsurret ytrefilet kjøpt på Rema, gjør denne retten kjapp og enkel. Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose
Tørk av kjøttet og la det ligge fremme på kjøkkenbenken en liten time før du begynner å tilberede det, og i mens lager du marinaden som kjøttet skal stekes i
Jeg hadde noe fantastisk ytrefiletav okse (type Angus) liggende, perfekt å slenge pågrillen. Ytrefiletav okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on
Bruk sterk varme og stek fileten raskt på alle sider i litt olje. Ytrefilet med five-spice krydder. Femkrydder er en kinesisk krydderblanding som består av fem krydder
Det er mye godt du kan lage pågrillen, og fyllt svin er en hit hos de fleste. Legg bacon vannrett nedover og la ca en halv cm av den nye skiven ligge oppå den forige
Når alt annet er klart går fileten pågrillen noen få minutt på sterk varme. Rørosrein er en flott leverandør av reinskjøtt – jeg valgte ytrefilet kalv, og siden Ola var på besøk, overlot jeg oppstart av tilberedningen til ham mens jeg var på dugnad – når jeg ankom kjøkkenet, var de to filetene fordelt
Skyll og tørk avsvinefiletene. Svinefiletene grilles på medium varme, snus noen ganger underveis. Dette er perfekt gjestemat, fordi alt kan gjøres klart på forhånd
Jeg har ingen anelse om hvordan kinesere lager sursøt saus, det er også en rett jeg unngår å spise når jeg er på «Kinarestaurant» (det er min kones favoritt)
Del maiskolben i to og auberginen i skiver og legg det pågrillen i noen minutter på hver side. Jeg vil denne uken ha daglige innlegg på bloggen med forskjellig grillmat av kjøtt med tilbehør
Jeg har denne gang brukt ferdigmarinert kjøtt, men dersom du ikke får tak i det kan du ha salt og pepper på lammekjøttet og legge det rett pågrillen som anvist nedenfor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.