Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe av med kjente , kjære matretter
I tillegg bruker jeg alltid bacon som er røkt på tradisjonelt vis og ikke bare sprayet med røyksmak. Min variant av bakte bønner har imidlertid ingenting med Boston å gjøre, annet enn måten å tilberede den på
Min eldste datter har vært på besøk og da må mor diske opp med ekstra god mat. Ytrefileten steikte jeg på pannen slik at den fikk en steikeskorpe, og deretter la jeg den i en steikepose, og hadde Jegermixpå(krydder)
Sausen lager man ved å koke inn stekepannen med litt eplemost og så tilsetter fløte. Den er supermør og smakfull, samtidig som at det er litt kjøtt å bite i
(dersom du skal eta salaten kald eller ha den med, skjær kyllingfileen i bitar og avkjøl kyllingen ogbulguren før du blande det med dei øvrige ingrediensane)
Et lag medbønner, sennepspulver og BBQ-saus. Det er vanskelig for ikke å si umulig å få bønnene møre med for mye sukker og derfor tilsetter jeg og smaker jeg til med melasse til slutt
Jeg har aldri helt skjønt greien med ytre- og indrefileter av svin. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre med dem… I årevis har det dukket opp det ene grisebillige tilbudet etter det andre, men jeg har ikke slått til
Ha bønnene tilbake i kjelen sammen med de hvitebønnene, og tilsett olivenoljen, eddik og persille. Forvell asparges- ogvoksbønner i et par minutter i det kokende vannet, til aspargesbønnene begynner å blismaragdgrønne
Jeg hadde kjøpt ytrefilet av svin, men her kan du sikkert bruke indrefilet hvis du liker det best. Og siden det nå er et nytt år, med nye muligheter, prøvde jeg meg frem med svin, kremost og parmaskinke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.