Krydderpoteter. Vi har det ikke så ofte, for når man lager alt selv tar det rimelig lang tid. Nå er det vel akkurat ett år sidensist, så det var sannelig på tide med noe fingermat her igjen
Da var det brått fredag igjen og nok en gang klart for tapas her på bloggen. Disse fylte cherrytomatene er perfekte munfuller ,smaker friskt og godt og er dessuten relativt enkle å lage
Du kan fint ha to brett iovnensamtidig. Om jeg kan kalle disse for en tapas kan vel diskuteres, men strengt tatt kaller man på folkemunne iSpania alt som kan serveres sammen med en øl for tapas ,og disse passer ypperlig med en øl, så da regner jeg dem som en tapas
Del hver kyllingfiletibiter, og legg de i en bolle, dryss over salt og pepper. Bland sammen yoghurt, løk, hvitløk, mandler, sitronskall, saften av sitronen og alle krydderene
Vi snakker i utgangspunktet om potetmos blandet med masse digg, for så å gratinereiovnen. Gratinertebakepoteter eller dobbeltbakt poteter kjenner ingen grenser når det kommer til fyllet
Papas Arrugadas (skrukkete saltkokte poteter) kommer fra Kanariøyene. De blirvanligvis servert med sausen Mojo, som forrett, tapas eller som tilbehørtilfisk- og kjøttretter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.