Det er ganske vått her, og følgelig har det vært vanskelig å finne den riktige kvaliteten. Ikke siden krigens dager, har det vært maltet norsk korn i Norge
Det brygges ikke noe særlig med påskeøl i Norge lenger. Lukt av malt, humle og sitrus. Til forskjell fra Juleøl som selges fra oktober og frem til jul, så er perioden hvor man selger påskeøl, altfor kort
Siden de færreste av oss brygger vårt øl selv etter oppskrifter fra tidlig middelalder, så tar jeg meg samme frihet som bunaden, nemlig rasker sammen mote og smak fra hele Europa og sier, dette er det norskeste av det norske
Ja, jeg vet at vin er laget på druer, øl på malt. Men, hva er egentlig forskjellen på øl og vin. Og noen hevder, arbeiderklassen drikker øl og overklassen vin
Hun begynte å restaurere det gamle bryggeriet og de gamle tappe-rommene og maltkjellerne ble cafeer og restauranter samt at produksjonen av øl i de gamle lokalene ble gjennopptatt
God, frisk munnfølelse på smak, med malt, elegant sitrus og en perfekt bitterhet. Jeg hadde gleden av å intervjue og møte den glade øldrikkeren, forfatteren, dissidenten og senere presidenten Václav Havel
Ukens øl kommer fra Mack Mikrobryggeri. Ølet er laget på Vann, malt (Pilsner, røykmalt fra Bamberg, Cara-aroma, rug, svart), humle (Admiral, East Kent Golding), gjær