Andebryst oppskrift oppskrifter

Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

I morgen skal dere få oppskriften på en litt sunnere dessert som dere kan nyte etter denne litt usunne hovedretten
Andebryst med rotmos og rød saus.

Andebryst med rotmos og rød saus.

Stekt andebryst servert med rotmos og rød saus.  Andebryst med rotmos og rød saus. Når andebrystene er stekte, 
Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Fjern all marinade fra kjøttet og tørk andebrystene. Jeg steker andebryst på følgende måte. 2 andebryst. Pensle dette over andebrystene og sett kaldt i ca 4-5 timer. 2 andebryst

Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Andebryst er grei og lettlaget mat. Andebryst lages også på denne enkle måten.   Gni inn litt salt og pepper og brun andebrystet et par minutter med fettet ned i en tørr stekepanne
Andebryst

Andebryst

Server med kremet brokkolisalat (oppskrift her), croquetter (oppskrift her) og ovnsbakte cherrytomater (oppskrift her), appelsinsaus (oppskrift her) eller annet ønskelig tilbehør
Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskrift på and, og det var virkelig på tide. De siste gangene har jeg tilberedt andebrystet sous vide og det har også vært bra, det har blitt mykt som smør
Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Andebryst

Andebryst

Men er inspirert av oppskriften til Wenche. Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv…
Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Takk skal du ha Marit for oppskriften som alltid funker. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik
Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus er en deilig kombinasjon av søtt og salt. Hvordan steke andebryst ser du her
Honning-glassert andebryst med smak av jul

Honning-glassert andebryst med smak av jul

Og vi fant på en oppskrift med rotpure, rødkål og en søtlig portvinsaus med rosiner som tilbehør. Og tro det eller ei, jammen fant jeg to flotte andebryst fra Gårdsand, som jeg faktisk fikk tak i på tilbud