Jeg koser meg veldig med hovedretten bestående av røktandebryst med brent blomkålpuré, feve bønner, rosenkål, potet- og trøffelpuré, nøttesaus med sultaner mandler og persille
Han serverte fersk ristet gåselever med en gele laget av den søte vinen fra Beaumes de Venise, stekt andebryst med fantastisk calvadossaus og en himmelsk upasteurisert brie
Vi har brukt den til stekt andebryst. Pølsene er nyrøkte. Pinkel er en røkt, grov havregrynspølse som er veldig populær i nordvesttyskland, særlig i området rundt Oldenburg og Bremen, og i Friesland
Fiskekaker av røket ørret med smørfrest spinatAndebryst med honning og stekt kinakålBønnesuppe med urterPølse og bønnegryteSalat med tre slags bønner og prosciuttoLameskank med pastinakk, sitron og urterSalviekylling i papir med risoniIngrediensene jeg har brukte for å få dette til var følgende