Server med hjemmelaget potetmos, rødvinssaus og aspargesbønner som er stekt i andefettet. Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet
Etter at du har stektandebrystene så tar du den samme stekepannen uten å vaske den. Andebryst er vell ikke noe man kan kalle hverdagsmat…Dette er noe man velger til en spesiell anledning
Her er en nydelig rett med kremet sopprisotto og nydelig, rosastektandebryst med sprøtt skinn. Steker du den for lenge vil den smake lever, så den er bedre for lite stekt enn for mye stekt
Sprø og smakfull crumble og søt og kraftig glaze mot det utrolig møre og saftige kjøttet … etterfulgt av saftige, søte og friske granateplekjærner og eksotisk deilig sopp stekt i andefett
Steker du den for lenge vil den smake lever, så den er bedre for lite stekt enn for mye stekt. Andebryst er best når den fremdeles er litt lyserød i kjøttet
Server varme andebryst med ovnsbakte poteter, kinakålen og eplebåtene. Her en god, enkel Dansk oppskrift på ovnsstekte andelår med epler og rosmarin, servert med småpoteter og kinakål med tranebær ♫♪