før du begynner tilberedningen for en mer jevn steking. Andebryst er mørt, saftig, smakfullt og godt og passer til alle mulige spesielle anledninger, f
Tilberedning av kjøtt i Sous Vide gir et fantastisk resultat. Disse andebrystene ble så utrolig møre. Jeg tørket godt av andebrystene og krydret de med salt og pepper
Krydderstekt andebryst med ovnsbakte søtpoteter og delikatesseløk. Som det meste av julematen, trenger også pinnekjøttet litt planlegging og tilberedning for å bli mørt og saftig
Nydelig andebryst fra Vestfold smeltet rett og slett i munnen. Denne laksen var så perfekt som det er mulig å få den, nøye overvåket under tilberedningen så den ikke skulle skille ut noe protein
Å legge brystene i saltlake før tilberedning var et av tipsene jeg likte spesielt godt. Legg så i andebrystene, dekk bollen med plastfolie og sett tilbake i kjøleskapet
Tilberedning. Related PostsAndelår med safran- og urtesausjuli 14, 2014Andebryst sous videseptember 20, 2013Andeconfit (Confit de Canard)januar 5, 2012Solbærmarinert andebryst med andepølse og økologiske perlerseptember 24, 2011