Anrett laksen på tallerken og legg nydampet spinat på toppen og pannestekt asparges som tilbehør. Hakk opp sjalottløk og stek på pannen sammen med grønn asparges i litt smør eller olivenolje
Tilsett asparges, tomater, laks, drypp over sitronsaft og litt olje. 6 x 125 g laksefilet, uten skinn og bein. 12 grønne asparges, skjær/knekk av den nederste delen og skjær den i to biter. Stekes videre i 15-18 minutter, til laksen er ferdig. 6 x 125 g laksefilet, uten skinn og bein. 12 grønne asparges, skjær/knekk av den nederste delen og skjær den i to biter
Asparges - stekt lett i smør i pannen. Røkt laks. Parmaskinke. Ajoli. 2 eggeplommer2 dl olivenolje3 fedd hvitløk1 ss sitronsaft1 ts saltHa eggeplommer, hvitløk, sitronsaft og salt i en foodprosessor og bland det sammen
Hvit asparges serveres ofte med hollandaise eller en smørsaus som er riktig så godt, men i dag har jeg laget en avocado og urtekrem som blir servert til aspargesen, sammen med noen skiver laks og kokte egg ble dette helt perfekt
Kjøpte urtemarinert laksefilet på butikken i går og grønne asparges,. 3) Grill laksefiletene, uten skinn i 3 minutter, vend dem og stek 3 minutter på den. 8 minutter, til laksen er akkurat så vidt gjennomstekt. 5) Skjær av den nederste delen på aspargesene og grill dem 3 minutter på hver side,
Du kan selvfølgelig velge å følge oppskriften til punkt å prikke, men jeg var litt redd for at laksen skulle bli «tørr» ved å forsteke den så jeg fulgte oppskriften helt frem til jeg kom til aspargesen og laksen