Aspargespai oppskrifter

Aspargespai med brie, oliven og soltørket tomat

Aspargespai med brie og soltørket tomat 200 g IS. Det er palmesøndag. Påske. I dag har vært en av de dagene hvor alt faller på plass og livet glir lett som en lang og rolig elv
Aspargespai

Aspargespai

Aspargespai Save Print Mål på paiform 15x35 cm Ingredients 2 plater butterdeig 1 bunt asparges 2 egg 1 dl fløte 75 g kremost 40 g parmesan, finrevet ½ sitron, kun skallet salt og pepper Instructions Tin 2 plater butterdeig, legg de oppå hverandre
Aspargespai

Aspargespai

God skinke, en enkel salat toppet med olivenolje og balsamico er nydelig å servere sammen med aspargespai
Pai med grønn asparges

Pai med grønn asparges

I dag ble det derfor denne aspargespaien til lunsj som vi spiste på ettermiddagen ute på terrassen i strålende sol
Aspargespai til mange

Aspargespai til mange

Aspargespai. Eg held framleis på med oppskriftene frå sekstenåringens bursdagsfest forrige helg. Dette er hovudretten, ein pai med asparges, bacon og raudløk
Pai med kylling og asparges

Pai med kylling og asparges

Du kan ha praktisk talt hva som helst i en pai, men denne er en klassisk kylling- og aspargespai. Drømmer du om sommer
Hvitvinstoddy og eplegløgg

Hvitvinstoddy og eplegløgg

Veldig flott å servere dette i vinglass, og ha oliven, lefseruller med parmaskinke/soltørket tomat/snøfrisk, små aspargespaier og rugkjeks med brie og nøttemarmelade til

Løk- og aspargespai

Skjær løken i båter og hvitløken i biter. Kutt toppene av aspargesen og legg dem til side. Kutt resten av aspargesen opp i mindre biter

Laks- og aspargespai

Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann til smidig deig. Trykk deigen ut i en stor paiform eller sett deigen kaldt i 1/2 time og kjevle den ut til en leiv som legges i formen