Halvparten blandes i stekeforma, resten venter du med til fisken er stekt. Baccalao i Monte, MadeiraHadde et par fine levada-turer på Madeira (langs de lange vannkanalene i fjellene) – begge turene endte opp med et måltid på nærmeste mulighet – og da langt utenfor urbane områder – og begge ganger ble det bacalao
Norsk Bacalao er gjerne potet, løk og klippfisk i en gryte med tomatsaus og olivenolje. Nå skal det sies at i Portugal hvor Bacalaoen har sin opprinnelse finnes det tusentalls av varianter
Om du liker Bacalao, kommer du til å elske denne retten. Bacalao betyr torsk, og klippfisken vi bruker er et fornorsket innslag i den tradisjonelle portugisiske retten
Stekt, bakt, kokt, som carpaccio og i bacalao. Det er tradisjonell bacalao med tomat og potet som er mest kjent, men klippfisk heter bacalao på portugisisk, og finnes i utallige retter
Jeg er veldig glad i tradisjonell bacalao med løk, tomater, klippfisk og poteter. Gratengen bakes i ovn og består av fisk, en tykk hvit saus, kokte poteter og godt stekt løk