Det er helg igjen og skikkelig høst stemning her i Bergen, og det fikk meg på tanken på å bake en eplekakei kopp idag - det er akkurat passe stor porsjon for en person og topper du med vispet krem smaker dette fantastisk godt
) Helga er jo perfekt tid å bake, for å ikkje snakke om å nyte ♥. Eg tok utgangspunkt i den populære oppskrifta på saftigsjokoladekake eg har laga tidligerei mange varianter, miksa sammen ingredienser og minetidligereoppskrifter, og lagde en ny vri på heile kaka
Er de faste er de klar, gir de etter må de bake lengre. Ikkeblifristedtil å bruke mikrobølgeovnen, la det heller stå litt lengre så dere blir ekstra sulten
Form kaker med hendene og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Ha søtpotetbitene over i en ildfast form, eller fordel dem på et stekebrett med bakepapir
Skjær opp deigeniskiver, og legg de utover en bakepapirkledd stekeplate. Prikken over i´en er å kose oss med god mat, og jeg har i dag prøvd ut en kjapp julekakevariant – kranse-cookies
Da falt valget på en superenkel kake som kan lages imikrobølgeovnen. Det passer jo egentligveldigfint med en søt litenkakeoppskrifti dag også, siden det er lørdag
Hva skal du bake av det. Og det var det - genialt enkelt og kjempegodt på kaker. Ha vann og marshmallow i en bolle og sett imikrobølgeovnen, til de smelter helt
NETTBAKEREN - ....bloggen for alle med bakedilla..