Asparges med ramsløkpesto og spekeskinkeBernaise (Hollandaise saus, aioli eller rømmedressing). Asparges kan faktisk spises rå, men jeg foretrekker å steke den noen få minutter med smakfull urtepesto og servere den sammen med en vellagret iberico og kald bernaiseSnikgjest
Gluten- og melkefrie produkttips! Melange uten melk og saltSoft Spesial (blå pakke)Tofutti Creamy Smooth - Melkefri smøreost Gilde Pepperoni pølseGrillstad peperioni pølseGilde Sognemorr pølseGilde gårdsmorr pølseGilde løvtynn baguette- og pepperskinkeDenja baguettesalat - kylling curry Sauser og halvfabrikataBarilla basilico pastasausCoopPastasaus med hvitløk og basilikumToro Gluten- og melkefri brun sausToro Gluten- og melkefri tomatsuppeToro flytende oksebuljongTouch of taste fonderToro lettbernaisesaus Toro pizzasaus picante, tomat og løk, mexicanaSchär pasta Gluten- og melkefri inspirasjon