Biff. Dette er ikke en veldig fancy rett, men etter selv å ha vært litt for ensidig i form av hvordan grønsaker blir tilbredt (ofte kokt eller lagd som mos), så følte jeg det var tide med en forandring
Biff med ovnsbaktegrønnsaker. Kjøtt og grønnsaker. Kjøtt og grønnsaker. Fajtas med tortilla. Det klinger godt, og for de av dere som spiser lavkarbo har sikkert tortillaen vært et savn
For det første er okselever ganske stram i smaken, og konsistensen… vel, det er ikke biff. Det første jeg gjorde var å steke okselever i stekepanna og servere med grønnsaker
PØ utbrøt 'biff såklart, det er alltid godt'. Dermed ble det selvfølgelig biff til middag. Biffen ble krydret med salt og peppermiks før jeg stekte den raskt i en varm panne på begge siden
Man trenger selvsagt ikke bruke kotelettene, men like gjerne filét, biff eller lammestek i skiver. I går serverte jeg ovnsbakterotgrønnsaker og lammekoteletter med pesto
Ovnsbakte tomater. Da trenger man 1,5 kg kjøtt, 900 gram med pasta og dobbelt med grønnsaker. cirka 500 g svinefilet (eller biff indrefilet). cirka 500 g svinefilet (eller biff indrefilet)
Jeg serverte søtpotethummusen med ovnsbakt mais og en god biff. Søtpotethummusen vil også passe utmerket som tilbehør til annen mat som kylling og fisk, som dipp til grønnsaker i staver, eller som pålegg til knekkebrød og brødskiver
Biff med sjy og grønnsaker. Helstekt kylling, sjysaus av kraft og fett og ovnsbakterotgrønnsaker. + Jeg pleier å tenke protein, fett og grønnsaker når jeg lager et måltid