Dessuten – hvis man har problemer med glutenintoleranse, så vil spelt være ett bedre alternativ. Disse bollene er supre som de er, men også et godt utgangspunkt for kaker og kringler med gjærdeig
Jeg har en veldig god bolleoppskrift som jeg bruker, og sammen med hjemmelaget vaniljekrem er jeg rimelig sikker på at dette må være verdens beste skoleboller
Bolleoppskriften skal dere selvfølgelig få her. Bland alt sammen i en kjøkkenmaskin utenom smøret. Jeg elsker å bake, spesielt gjærbakst som hveteboller eller skoleboller
Bolleoppskrift. Søt gjærbakst. Søt gjærbakst er best. Søt gjærbakst. 3 dl melk, lunken50 g finrevet gulrot (mellomstor gulrot)100 g revet syrlig eple (1 eple)1/2 egg (andre halvpart til pensling)50 g gjær1/2 dl sukker1/2 ts salt8 kardemommekjerner, grønne, (Ta ut frøene og støt i en morter)(Eventuelt 1 ts kardemomme)650 g hvetemel80 g mykt smør. 18 i Søt gjærbakst. 18 i Søt gjærbakst
Bolleoppskrift. Bruk samme oppskrift og fremgangsmåte som bolleoppskriften, men husk å gjøre de litt flatere enn vanlige boller og trykk ned midten slik at du kan fylle de med deilig eggekrem med vaniljesmak etter steking
Her er bolleoppskriften. 2 pakker tørrgjær. 2 pakker tørrgjær. Det ble bestilt boller her i dag. Ja, det ble de tradisjonelle bollene + en ny snurrings-variant
Jeg bruker min bolleoppskrift, så baker jeg boller og kanel og ingefærboller i samme slengen. Men min bolleoppskrift stekes de i 12-14 minutter på 220 grader
-) Boller etter min ene bolleoppskrift som jeg bruker til alt (du finner den i margen til høyre, eller ved å søke på boller i søkefeltet), med en liten vri