I går var jeg så heldig at jeg fikk tilbringe hele dagen med småsøskna til Henrik. Og vi avslutta en fin utedag med litt baking, det var ei som hadde veldig lyst til å ha med litt heim te pappa og da passa det fint med noen cupcakes
Fyll muffinsformene halvfulle. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland inn resten. -. 200*c i 12 min. Pynt. hakket kokesjokolade (strøs på før steking) 2 egg
Fyll muffinsformene halvfulle. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland inn resten. -. 200*c i 12 min. Pynt. hakket kokesjokolade (strøs på før steking) 2 egg
I kveld har jeg bakt mamma sin deilige brownie med valnøtter og sjokoladeknapper. Fyll. Kaken tar ikke lang tid å lage og er perfekt som helgekos servert sammen med iskrem
Fyll så resten av hjertet. Noe med sjokolade og kaffe for eksempel. - Ha den smelta sjokoladeblandingen i en kjøkkenmaskinbolle sammen med sukker, kakao, espresso, salt og vanilje essens
Fyll sjokoladekremen i posen (lurt å brette kanten av posen utover, for mindre gris på kanten), rist kremen lenger ned i posen, og det hjelper også til å få ut luftboblene fra kremen
Det som gjør denne kaken forskjellig og om mulig bedre enn vanlig brownies er at jeg har tilsatt Nougat for å gi en rund, mild og nøttete smak som tar brownies til nye høyder
◊ La bunnen avkjøle seg mens du setter i gang med å lage fyllet. Jeg liker så godt det proteinrike fyllet, og jeg oppriktig gleder meg til å prøve ut nye kombinasjoner