Bakes i kakeform med fordypning til 12 muffins i muffinsformer av papir. Forvarm ovnen til 180 ºC. Rør smøret i en stor bolle eller i mikseren til det er mykt
Frost så cupcakesene med marengsfrostingen. Lemon curd. Hvis jeg skal bruke decorative cupcakesformer, baker jeg de i vanlige papirformer først, siden olje og fett i kakene har en tendens til å trekke igjennom formene
Sitron cupcakes fylt med lemon curd, toppet med marengs er en av mine favoritter. Jeg liker å bake cupcakes med fløte, det gir en skikkelig fløyelsmyk smak
Cupcakes. Inni har jeg fylt dem med lemon curd - en tykk og fyldig krem med herlig smak av sitron. Disse friske cupcakesene lagte jeg til min mor på morsdagen
Dagens fristelse er Brownies Cake Pops & Licorice and Lemon curd. Disse Cake pops er laget av rester fra brownies, blandet med lemon curd og litt lakris pulver
Jeg har prøvd flere oppskrifter på sitroncupcakes, men dette er uten tvil den aller beste. ) ekstra kan du enten fylle de med lemon curd eller legge et lag med det under marengsen
Lemon Ice cream. Oppskrift på Lemon Curd finner du her. 350 g home-made lemon curd. Etter 5 minutter tilsettes Lemon curd og så mikses det litt til. 350 g home-made lemon curd