6 eggeplommer. 6 eggeplommer. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Jeg hadde en eggeplomme til overs fra annnen bakst, så jeg rørte ut eggeplommen med litt vann og penslet loffen med det, men du kan pensle med melk, eller vann
Går du "berserk" med makronbaksten kan det bli en del eggeplommer til overs. Derfor er makaroner en slik bakst der en må prøve og feile litt, før en får et resultat en er fornøyd med
Man skulle tro det var vanskelig å holde seg unna fra å smake på baksten underveis, men jeg besudlet bare alt med hvetemel så var det uaktuelt å smake på noe uansett haha
(Vi bruker “Primo” fra Rema1000, litt dyr, men vi har prøvd så mange oljer og har kommet fram til at vi liker denne best på smak i både dressing, bakst og middagsretter
Pisk eggeplommer og melis luftig. Som nevnt tidligere er det igjen tid for Norges beste bakst, dette er mitt tredje bidrag ~blir superglad hvis dere vil stemme på meg ❤ For å stemme gå inn på lenken og trykk på hjerte – du kan stemme en gang pr dag – og fra PC, mobil m