Du kan lage heimelaga, sukkerfri vaniljesaus til desserten med eggeplommene som er tilovers. Utallige mange ganger før har eg posta oppskrift på sukkerfri og proteinrik sjokolademousse, ei oppskrift eg har fått mange gode tilbakemeldinger på- den finner du blant anna i DETTE innlegget
Får du rester tilovers er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Vær obs på at det fort gjort blir noen ekstra turer til fryseren i etterkant, og at det ikke er fremtidige gjester som får nyte godt av bakingen
Pisk sammen eggeplommer maisenna og sukker i en bolle. Ofte fordi jeg synes vanlige oppskrifter er kjipe på mengden vaniljekrem, men også fordi jeg håper å få litt tilovers
Ha eggeplommer, (kvitløksfedd) og grov sennep i beholderen, visp lett sammen. Eg får ofte spørsmål om kva eg gjer med eggeplommene som er tilovers når eg lager diverse der eg kun bruker eggekvitten
Jeg har laget og spist skammelig mye eggkrem i det siste, og i den bruker jeg kun eggeplommer. Siden jeg hater å kaste mat lagde jeg en ostekake der jeg fikk bruk for alle eggehvittene jeg fikk tilovers
Då blir det naturligvis mange eggeplommertilovers, og her havner ingenting i boss. Det er starten på helga, sol og blå himmel, kroppen er sliten etter gode treningsøkter, eg har vert i møter om noken spennande planer framover som berre er til å smile av, fått kvalitetstid med verdens beste venninne og eg kan fortsette i fleng
Så mange eggeplommer vi bruker om dagen, vert det ein del egggekvitar tilovers. Viss nokon lurer på kva eg ønskjer meg til fødselsdagen min, så er det ny bokhylle