Det frister til salater, enkle og rene smaker og totalt fravær av tunge sauser og fete puréer. Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
Jo bedre de er, jo enklere og lettere kan du gjøre det for deg selv. Antonio Carlucci er en herlig blid italiener som reiser Italia rundt for å finne de aller beste og mest tradisjonrike italienske råvarene
Auberginer er kanskje ikke verdens enkleste grønnsak å forholde seg til. Denne italienske retten – Aubergine parmigiana – bestilte jeg på en italiensk restaurant her for en tid tilbake
Det frister til salater, enkle og rene smaker og totalt fravær av tunge sauser og fete puréer. Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
Det enkleste er å bruke en pastamaskin, men det går helt fint å gjøre det uten. Det er også essensielt å vite for alle som setter pris på det italienske kjøkken, ettersom pasta er hovedingrediensen i uendelig mange italienskeretter