Jeg hadde vel strengt tatt ikke planer om en anmeldelse av fårikålkjøtt i dag. Men når jeg så på pakken med det billige fårikålkjøttet, så ble jeg så gledelig forbauset
Her er mandagens oppskrift på middelhavsgryte med fårikålkjøtt. Lam og øl gryte med kokte poteter. Tidligere i uken skrev jeg om hvor smakrikt fårikål kjøtt er og at det kan brukes til langt mer enn bare kål
- 1 kg lammekjøtt, gjerne fårikålkjøtt. 1 kg lammekjøtt, gjerne fårikålkjøtt. Lammefrikasse er en deilig husmanskost som ikke bare smaker godt om høsten, men faktisk igjennom hele året
1,4 kg fårikålkjøtt (lammekjøtt) delt opp i biter. 1,4 kg fårikålkjøtt (lammekjøtt) delt opp i biter. Vi har dekket høstbord i dag og spist tidlig middag
2 Timer 15 Minutter Ingredienser 1 kg fårekjøtt (fårikålkjøtt) 1 kg hodekål 1½ ts salt 3 ts hel pepper ca 3 dl vann Instruksjoner Del hodekålen i biter (se video)
200 g fersk fårekjøtt per person (jeg kjøpte fårikålkjøtt) Sellerirot Gulerøtter Løk Grønne frosne eller hermetiserte erter. 200 g fersk fårekjøtt per person (jeg kjøpte fårikålkjøtt) Sellerirot Gulerøtter Løk Grønne frosne eller hermetiserte erter
En vanlig kjøkkenkniv klarer helt fint å dele de fleste beina i en fårikålkjøtt-pakke. Cirka 2 kg lammekjøtt (jeg kjøpte ferskt fårikålkjøtt – men vær nøye i butikken. Cirka 2 kg lammekjøtt (jeg kjøpte ferskt fårikålkjøtt – men vær nøye i butikken
Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er som regel kjøttet som blir brukt til fårikålkjøtt. Her har jeg erstattet 2/3 av det "vanlige" fårikålkjøttet med lammelår i skiver. 1 kg fårikålkjøtt av lam. 1 kg fårikålkjøtt av lam
Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er som regel kjøttet som blir brukt til fårikålkjøtt. Her har jeg erstattet noe av det "vanlige" fårikålkjøttet med lammelår
Middag Ingredients 1,5 kg fårikålkjøtt 1,5 kg hodekål 2 ts salt 1,5-2 ss hel sort pepper 3 dl vann Instructions Fjern det ytterste laget på hodekålen og del den inn i store båter. 1,5 kg fårikålkjøtt