Jeg eksperimenterer med ferdigkjøpte melmikser innimellom, og akkurat til dette brødet fungerte det så kjempebra med Jyttemel fibra teff, så jeg ser liksom ikke helt poenget med å gjøre om til rene meltyper
Brød laget på kjøttkraft. Brød og bakverk. Min kusine Siv har fortalt at hun baker brød av kraften som kjøttrull/sylte kokes i,dette måtte jeg selvsagt prøve
«Pappa, brød er mye bedre når det kommer som rundstykker», sa min yngste datter forleden. Denne oppskriften har vi brukt noen ganger, sist som tilbehør til tomatsuppen på tirsdag
I dag har vi vært og grillet hos et vennepar, og disse brødpinnene hadde jeg med meg i vesken. Jeg hadde egentlig planer om å lage et hvitløksbrød, men så ble det brødpinner i stedet – det funket like bra det
Dere kan også lage cottage cheese brød av denne oppskriften. 1 egg 2 ss (50g) mager cottage cheese 20 g havregryn 20 g fibra fullkornshvetemel 1 ts bakepulver Evt litt oregano
I tillegg hadde jeg igjen litt fibra fullkornsmel som jeg tenkte det var greit å ha i rundstykke-deigen, men det skal sies at jeg ikke har heeeelt oversikt over hvor mange eksakte gram dette var
Du får et sunnere brød som er lettere å fordøye. 200 g Fibra. 200 g Fibra. I går lagde jeg deilige pestosnurrer, dette er mitt tredje bidrag til Norges beste bakst, blir veldig glad hvis dere vil stemme på meg her ❤