600 g siktet speltmel / fibrafullkornsmel. Dette er vårt absolutte favorittbrød. Det er saftig, har god skorpe, og er overraskende godt – selv etter frysing
I tillegg hadde jeg igjen litt fibrafullkornsmel som jeg tenkte det var greit å ha i rundstykke-deigen, men det skal sies at jeg ikke har heeeelt oversikt over hvor mange eksakte gram dette var
1 egg 1 STOR ss mager cottage cheese 25 g grovt rugmel 10 g fibrafullkornsmel 1 ts bakepulver 1 klype salt Ønsket mengde frø og/eller kjerner (jeg brukte solsikkefrø og gresskarkjerne i dette brødet)
200 gr Fibrafullkornsmel 50 gr sesammel (kan erstattes med Fibra) 250 gr sammalt rugmel finmalt 0,5 ts tørrgjær 1 ts salt 1 ts honning 4,5 dl kaldt vann 1 kjele eller form med lokk som tåler å stå i ovnen
40 gr Fibrafullkornsmel*. Related 1 egg 40 gr Fibrafullkornsmel*. Hvis du laget fylt søtpotet her om dagen så har du igjen massen som du gravde ut av potetene
Strø fullkornsmel utover benken. Cirka 2 dl fibrafullkornsmel. Cirka 2 dl fibrafullkornsmel. Hei. I dag feirer man viisst "Kanelbullens dag" i Sverige, så hvorfor ikke bli med på feiringen