Bouillabaisse er en tykk fiskesuppe som opprinnelig stammer fra området omkring. Marseille i Provence. Det blir alltid benyttet flere slags fisk og skalldyr, samt verdens dyreste krydder safran
Middagen var rød franskfiskesuppe som inneholdt blandt annet laks, steinbitt, sei, scampi og reker. Så vi inviterte venner til "Fransk aften" for å feire begge anledningene
En kjent og kjær fiskesuppe fra det franske kjøkken, en suppe som det finnes mange varianter av, en suppe der du kan bruke fantasien og det som du får tak i av ingredienser og det er mat med lite kalorier og karbo
FISKESUPPE. Resultatet er virkelig verdt det, og minner om fransk Bouillabaisse, men uten tomat. Jeg har vært så heldig å få intervjue noen av Norges beste kokker for et amerikansk magasin
Kremet fiskesuppe. Fransk rødvinsgryte . Posted by Torill Anita. Tweet. Håper dere har hatt en fin helg. Nå står en ny uke for døren og nedenfor finner dere forslag til ukemeny
På Acchiardo har de en nydelig utgave av den kjente fiskesuppen i Nice som ligner en del på Bouillabaisse, men vær obs på hvitløken Jeg vil også anbefale mozarellasalaten deres samt carpaccio av bresaola
Blåskjell dampet i hvitvin eller Mojito, lager suppe av kokekraften og serverer noen blåskjell oppi suppa og resten ved siden av sammen med en stor bolle ferske reker – som tilbehør velger jeg fransk landbrød (nystekt så klart), et ferskt Foccaciabrød overstrødd med soltørka tomater og Flaksalt, alli olli (hvitløksmajones, majonesen lager jeg selv med en god olivenolje), en moden Brie og selvsagt en frisk hvitvin
Fiskesuppenes. og det vil vi kjenne på smaken når vi tilbereder den etter en god fransk. fiskesupper, dette er en suppe/gryte med historie helt tilbake til romersk