Smak av skikkelig fransk bondekjøkken. Fransk. 700 gram benfritt storfekjøtt - flatbiff, bog eller høyrygg . 700 gram benfritt storfekjøtt - flatbiff, bog eller høyrygg
Tilsett crème fraîche og biffstrimlene, la det småkoke ett par minutter. Russlands mest kjente rett, laget av en fransk kokk til greve Alexander Sergejevitj Stroganov (1733–1811) Stroganov var på sine eldre dager tannløs, derfor mørt kjøtt som er skjært i strimler. Biff stroganoff er basert på de råvarene russerne hadde tilgjengelig på slutten av 1800-tallet. 12 mnd lagring i franske og amerikanske eikefat, 6 mnd
Jeg fant oppskriften på YouTube, og jeg vet ikke om det var den sjarmerende aksenten eller de morsomme krøllene til den franske kokken som overbeviste meg om at dette ville fungere, men jeg ble i hvertfall sjarmert nok til å begi meg ut på dette blasfemiprosjektet
De har nydelig PadThai, biff med sprøstekte nudler, tunfisk carpaccio og thai salater. Jeg har fått veldig mange spørsmål om tips og anbefalinger på den franske rivieraen
Laxbiffar är superenkla att göra. Laxbiffar. Forma biffar och stek dem gyllenbruna på båda sidor. Laxbiffar med sojasås är perfekta till vardags när man vill äta något utöver det vanliga
Her lager vi en frisk hjemmelaga variant som henter inspirasjon fra det franske kjøkkenet. Skal du lage den litt fransk - spe inn vin i stedet, husk at alkoholen forsvinner under kokingen
lagring i amerikanske og franske eikefat før tapping. Snu biffene og stek på den andre siden i to, tre minutter til blodet pipler opp, da er den medium
Tilsett sennep (jeg brukte en fransk sennep med honning). Hovedregelen for hvalkjøtt er å behandle det som storfebiff, kjøttet er mørt, og trenger lite steketid
Hele stedet innbyr til dempet tale, pent antrekk og respekt for fransk gastronomi. Til hovedrett valgte jeg biff med sitronconfit, sopp, fylt minisquash (med estragon bla) og tapenade