I dag skal du få oppskriften glutenfriekanelsnurrer. *Grunnen til at jeg foretrekker å bruke daddelsukker eller kokossukker fremfor feks sukrin her er at jeg bruker sukkeret til å mate gjæren, og dermed får et bedre bakeresultat, særlig når jeg baker glutenfritt
Disse kanelsnurrene er proteinrike, sukkerfrie og glutenfrie. Jeg startet nemlig denne søndagen med å lage kanelsnurrer, eller skilligsboller som det også kalles
Og tror dere ikke at nederst i innlegget stod det en parantes med at disse kunne gjøres glutenfrie. Min erfaring fra glutenfri gjærbakst er at det som regel ikke blir vellykket
Smørsmaken er fremstilt fra fermenterte glutenfrie planter inkludert solsikke, kokos og mynte. Super i bakst, toast, popkorn og feks inni kanelsnurrer i stedet for smør
4 ss smør1 kopp melk (ca 2,5 dl)400gr glutenfritt mel (vi tok jyttemel, men bruk da 270gr, og spe på med litt om du trenger mer)100gr brunt sukker7 gram tørrgjær (ca 1/2 pakke)1 ts salt7 gram kardemomme1 eggTil fyllet. 400gr glutenfritt mel
Og tror dere ikke at nederst i innlegget stod det en parantes med at disse kunne gjøres glutenfrie. Min erfaring fra glutenfri gjærbakst er at det som regel ikke blir vellykket