Som nevnt tidligere var jeg på Matstreif i helgen og da fikk jeg med meg blant annet en pakke med Falafelmiks og Surdeigspulver fra Det Glutenfrie Verksted
Glutenfrie bakevarer. Det som er fordelen med brødvafler er at man lager røren (du kan selvsakt lage halv porsjon), og la den stå i kjøleskapet rundt en uke tildekket
Nå gleder jeg meg til å prøve Elins oppskrifter på vafler, pai og foccacia. Jeg har prøvd å bake selv av glutenfrie melsorter, men resultatet kan ikke sammenliknes
Kokosvafler. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er de beste vaflene jeg har spist. Det lukter helt himmelsk mens de stekes, og så smaker de enda bedre
Hittil har eg brukt syltetøyet som topping på havregrøt ♦ sunne vafler ♦ over en skål med cottage cheese og brente valnøtter ♦ som pålegg på grove superscones og inni heimelaga lomper sammen med cottage cheese