Hvelv deigen ned på lett melet bakebord og form den til en sprekkfri loff. Skrap ned fra siden, ha litt olje på og sett deigen til heving til dobbelt så stor
Ta deigen ned på melet bakebord, kna godt og form til ett brød som legges i bakepapirkledd form. Om dette medfører riktighet vet jeg ikke, men det sies at Dronning Maud hadde denne oppskriftenpåloff med seg fra England da hun kom til Norge
Forrige helg eksperimenterte jeg frem en litt sunnere variant av loff, og den ble veldig god. Forrige helg spiste jeg reker for første gang i år, og herlighet, så utrolig godt det var
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Her skal du få oppskriftpå en annen superenkel middag med egg som er godt likt hos meg. Når den får koke godt i noen minutter, får man snerk avhengig av fettinnholdet i melken
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
ved anretning så legger du først en skive loffpå tallerkenen, smører på litt hollandaise, leggpå aspargestopper og spekeskinke og hell tilslutt over hollandaise til egget er godt dekket
Fant denne oppskriften inne på gruppen "LCHF Livsstil eller for slanking" på Facebook. Dessverre vet jeg ikke hvem som er opphavet til oppskriften, men skulle noen vite det så blir jeg hjertelig glad for informasjon slik at jeg kan legge det til her i innlegget
legg så baconskiven i en ring langs veggenpå muffinsformen, og oppåloffskiven. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette