Portvinsgravet lammefilet fra Nordland Når fileten er ferdig gravet tørkes den og skjæres i tynne fine skiver. 1. Bland salt, sukker og portvin Matoppskrift.org
Jeg trodde jeg visste hva gresk mat var. NOT! Oppskrift på Tyvens lam med fennikel og kanel Jeg brukte ikke lammekjøtt for gryte – men fikk tak i gode lammefileter. Bordet er dekket med grå linduk og linservietter Mokkasitt
Håholmens gravede lammefilet Forrett til 4 personer. Legg posen med kjøtt i kjøleskapet i 15 timer. Ta opp kjøttet og tørk godt av det TV2.no
Mere tapas takk! #Lørdagsmat Lefsene kan smøres med smøreost / Snøfrisk og rulles sammen med røkt eller gravet fisk. Tre tynne strimler av kyllingfilet eller lammefilet på spidd, dryss med salt og pepper , smør med litt honning og ramsløkpure og stek i stekepanne S U P E R J A N N E