Stek kjøttdeigen i en stekepanne med litt smør eller olje og ha litt salt og pepper på. Tilsett kjøttdeigen og la det få småkoke en stund mens du tilbereder potetmosen
Brun kjøttdeig i smør. 600g kjøttdeig av hjort (eller elg). 600g kjøttdeig av hjort (eller elg). Enkel og god gryterett med rømme, tyttebærsyltetøy og brunost
kjøttboller, gryteretter osv. Kyllingkjøttdeigen kjøpte vi på coop for kun 17,- for en pakke, så dette skal jeg jammen lage flere ganger. 400 g kyllingkjøttdeig (1 pakke) Ha kjøttdeigen i en bolle og tilsett purèen. 400 g kyllingkjøttdeig
Blant annet kan man bruke Worchestershiresausen i marinader til grillmat, kylling, fisk, og laurbærbladene passer perfekt til alt du måtte lage av supper, kraft gryteretter osv
400 g kjøttdeig av storfe. Start med å brune 400 g kjøttdeig av storfe. Når kjøttdeigen er ferdig brunet har du i løk, hvitløk og rød chili og lar dette steke videre i 2 – 3 minutter. 400 g kjøttdeig av storfe
Deilig brukt som buljong i supper, sauser og gryteretter. en frisk salat, en sopphatt fyllt med kjøttdeig eller skinke kokt inn med litt fløte og urter, overstrødd ost og gratinert til lysebrun