Gulrotsuppe med ingefær4 gulrøtter1 løk2 hvitløksbåter1 ss olje2 ss fersk revet ingefær3 terninger grønnsaksbuljong10 dl vann2 dl crème fraichesaltKoriander til pyntSkrell gulrot, potet, løk og hvitløk og kutt det i små biter
Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppe og etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppe med kokosmelk og karri
Det er ikke lenge siden jeg delte en oppskrift på gulrotsuppe, og nå kommer en fornyet versjon. Om du følger meg på snap så fikk du kanskje med deg at jeg lagde dagens oppskrift direkte på snapchat forrige uke
Høst = suppesesong, så nå er det bare å tenne stearinlysene, høre på vinden og regnet som pisker mot ruta og nyte en stor skål med fyldig og varmende gulrotsuppe
En hissig suppe med masse smak. Denne går også relativt kjapt å lage. Jeg rasper gulrøttene, så de er møre på noen få minutter, så noen lang koketid trenger den ikke
Gulrotsuppe med fetaost 2016-08-22 08. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 3 gulrøtter 1 søtpotet 1 skive løk 1 ss smør 1 ss finhakket ingefær 4-5 dl vann salt & pepper 2-3 ss fetaost som topping
Da ble det gulrotsuppe . Søndag lagde vi helstekt kylling til middag. Og det ble faktisk så mye kraft av kyllingen at jeg bestemte meg for å lage suppe dagen derpå
Server gjerne suppen med deilig lavkabo foccacia, oppskrift finner du HER. Denne gulrotsuppen har en deilig smak av blant annet ingefær og chili ( - ja, jeg elsker spicy supper, spesielt nå som det er så kaldt
Hakk løk, fenikkel, ingefær, hvitløk i middels store biter, og gulrøttene i litt mindre biter. Ta ut frøene ut av chilien og del den i mindre biter den også Surr løken i 3-4 minutter til den blir blank, og tilsett øvrige grønnsaker