Server gjerne medkrem eller kesam og friske bær. Kaken smaker litt nøtt-aktig og ble veldig saftig og god, og smaker kjempegodt med vaniljekesam eller vaniljeis
Server gjerne medkrem eller kesam og friske bær. Bland mandler og alt det tørre i en bolle og tilsett egg, smør og kesam og bland gjerne med en kjøkkenmaskin i et par minutter på middels hastighet
Det er rett og slett havregryn finmalt til mel. Tips & alternativer ♦ Ønsker du ei melkefri kake kan du bruke kokoskrem istedenfor kesam i både kaka og glasuren
Denne kaken hadde jeg med meg på besøk, og hele forsvant. For å få brukt alt av jordbær er det gøy å prøve litt nye oppskrifter, og slik kom jeg frem til denne veldig enkle paikaken
Server gjerne medkrem eller kesam og friske bær. Kaken smaker litt nøtt-aktig og ble veldig saftig og god, og smaker kjempegodt med vaniljekesam, vaniljesaus eller vaniljeis
Du kan lage ditt eget havremel ved å finmale havregryn i foodprocessor. Skal det være ekstra fint kan det være godt med litt pisket krem, vaniljeis eller crème fraîche til
Rør i havregryn, sukker, mel og bakepulver. Topp medkremenog rikelig medbær. Vaniljeis, frisk sitronkremog ferske bær er prikken over i-en på denne sprø havrebunnen
Det er deilig med litt annet enn bare havregryn i grøten. Jeg var rett og slett helt kake i kroppen. Super sunn frokost, eller lunsj / kveldsmat om du ønsker det, på kort tid som inneholder masse gode næringsstoffer Det er virkelig noe magisk med den saftige og fyldige eggeplommen til den kremede havregrøten