Derfor har vi i dag brent til å laget Aioli med kesam. Vi elsker å grille om sommeren og det er morro å variere tilbehøret spesielt da man har et ganske klassisk tilbehør, nemlig bearnais sausen
hjemmelagetaioli. Oppskrift "hjemmelaget"Aioli. Dette er blitt en favoritt om dagen. -). Nybakt foccacia servert med spekeskinke - brie - tomater - basilikum og
For noen uker siden lagde jeg tilsvarende burger til noen venninner av meg som kom på middagsbesøk. Jeg lager en lik versjon, nå med litt andre ingredienser på tilbehørtallerknen
700-800g kjøttdeig3 ss potetmel1 egglitt krydder (paprika, spiskummin, koriander, salt, pepper)noen skiver cheddarostsmør til å steke itilbehør som syltet agurk, tomat, løk, avocado, salat, pinjekjerner, aioli, barbequesaus ++Bland først sammen egg, potetmel, krydder og kjøttdeig en bolle
HvitløkHalv mengde veganese1 hvitløksfedd, raspetKjempegod vegansk aioli som passer til alt. Da jeg var i Berlin for noen år siden, smakte jeg vegansk majones for første gang
Og vips så har du hjemmelagetaioli. hvitløk hvis du lager aioli. 1 fedd hvitløk (aioli). Dette er ikke helt den riktige måten å lage majones på etter boka, men den er mye raskere når man først får det til