Og tro det eller ei, så var dette også første gangen jeg lagde hjemmelaget lasagne av noe slag. Du trenger en muffinsform i teflon eller noe lignende, vårrulldeig/filodeig, kjøttsaus, ostesaus og revet ost til topping
Hjemmelaget sirup. Legg et ark med filodeig i langpannen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)
Hjemmelaget sirup. Legg et ark med filodeig i langpannen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)
Hjemmelaget sirup. Legg et ark med filodeig i langpannen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)
Hjemmelaget sirup. Legg et ark med filodeig i langpannen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)
Hjemmelaget sirup. Legg et ark med filodeig i langpannen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)
Hjemmelaget sirup. Legg et ark med filodeig i langpannen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)
Hjemmelaget sirup. Legg et ark med filodeig i den runde formen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)
Hjemmelaget honningsirup. Legg et ark med filodeig i langpannen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)