Tre tarmen over pølsehornet. Fyll i farse og lag pølser. Bind for med bomullsgarn og pass på at pølsene ikke blir stappet for fulle, de sprekker lett når de blir stekt
Dessverre har jeg aldri funnet denne pølsa i noen norske supermarkeder eller hos noen slaktere, så lykken var tett på total da jeg fikk tilsendt en oppskrift
Denne oppskriften er inspirert av forskjellige smakfulle italienske kjøttpølser. Kjør det gjenom kvern, først i den groveste skiven, deretter den mellomsteBland kjøttet sammen med resten av ingredienseneLa det hvile i kjøleskapet over nattenMonter pølsehornet og tre på tarmen
Pølser er laget av tarmer. For en del år siden, ble jeg helt hekta på å lage pølser. For noen dager siden ramlet jeg over en av mine gamle oppskrifter på Bratwurst
Før helga tok til kjøpte jeg inn en mengde med råvarer til helga, der var kalvelever, tarmer, spekk, kyllinglever, syltet grønn pepper, calvados, medisterfarse, grisehoder, ribber, lammeskinn og lammelår