EN HJEMMELAGET VARIANT SOM SMAKTE FANTASTISK GODT. Foranledningen var som så ofte før, en fredagskveld, familie samlet, helga starter og vårt lille kick off denne gangen var det jeg vil kalle maki-inspirert
Husk hjemmelagetsushi gir deg muligheten til å lage med akkurat de ingrediensene du selv ønsker. Det finnes flere ulike typer sushi, blant annet maki, nigiri og sashimi
Lofoten Sushilaks. Åpne pakken, hell i en pakke Sushi Su og rør godt om. Imponer med hjemmelagetmaki på 1-2-3. 1 Lofoten Sushiris. 1 Lofoten Sushi Su. 180g Lofoten Sushilaks. 1 Lofoten Sushiris. 1 Lofoten Sushi Su. 180g Lofoten Sushilaks
Maki papir. I går kveld ble det igjen laget hjemmelagetsushi. Sushiris. Maki. For sushi biter. bruk babusmatte, legg makipapiret, smør ris over papiret i tynnt lag, legg det du ønsker i midten av papiret
For første gang har jeg prøvd meg på hjemmelagetmaki, med hell. Sushien serveres helst romtemperertDersom du aldri har laget maki, kan du ta en titt på denne (link) videoen på youtube, der ser du hvordan du ruller maki
For første gang har jeg prøvd meg på hjemmelagetmaki, med hell. Sushien serveres helst romtemperertDersom du aldri har laget maki, kan du ta en titt på denne (link) videoen på youtube, der ser du hvordan du ruller maki