Smak til medsukrin+. Holdbarheten er kortere medhjemmelagetsyltetøy (pga ingen kunstige tilsetningsstoffer) så det er en fordel å ikke lage for mye, men smaken er mye bedre enn kjøpe- syltetøyet, og det er helt naturlig, inneholder ingen fargestoffer og helt fri for E-stoffer som er i syltetøyet kjøpt på butikk
Denne kaken er medhjemmelageteplesyltetøy og krem toppet med sjokoladehjerter. Jeg har her pyntet de med krem med litt rosafarge i, men enda bedre visst du bruker bringebærsyltetøy
Til pannekakene serverte jeg hjemmelaget jordbær / bringebær syltetøy. Dette er hva du trenger til 4 medium store pannekaker. • 1 ts sukrin. 1 ts sukrin
Bytt fyllet ut medhjemmelaget nugatti, syltetøy eller bær. *Grunnen til at jeg foretrekker å bruke daddelsukker eller kokossukker fremfor feks sukrin her er at jeg bruker sukkeret til å mate gjæren, og dermed får et bedre bakeresultat, særlig når jeg baker glutenfritt
Kesam/Tyrkisk/Greskyoghurt medhjemmelaget müsli – HER. Serveres med jordbær syltetøy (friske/fryste bær most med stavmikser ol) og stivpisket krem eller annet du syns er godt