Jeg liker godt å bake gjærbakst og fryseren er rett som det er full av forskjellige godbiter. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
-) Disse var så utrolig gode, men nå er det jo lite som slår gjærbakst også da hehe. I går så fikk jeg så utrolig lyst på horn med ost og skinke i helgen og boller, så i går kveld blei det skoleboller og i morges når jeg stod opp begynte jeg å bake horn med ost og skinke
1. melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør). 2. ha væsken i bolle. tilsett sukker, sammalt mel og gjær (bland ut gjæren) og ha melet litt og litt i
Hornene bakes ofte her i huset, og deigen kan også brukes både til annen gjærbakst som f. Disse hornene har jeg skrevet om før, og de er et av de mest besøkte innleggene på bloggen
Om jeg får si det selv som ble dette noe av det bedre jeg har fått til med gjærbakst, og det tror jeg det var stor enighet i siden halvparten av hornene med fyll var borte før jeg rakk og ta bilder til bloggen
Bröd, brød, frokost, Frukost, gjærbakst, horn, lunch, lunsj, rundstykker. Dagens recept/oppskrift er klassiske horn – disse kan du enten fylle med ost, skinke, bacon eller annet godt, eller som meg, ha de helt plain
Disse kommer fra favorittboka "Gjærbakst på alle bord", er enkle å lage og smaker veldig godt. Uvisst av hvilken grunn går det veldig lang tid mellom hver gang jeg baker horn
Kjempegod og fersk gjærbakst med sjokolade mellom lagene. Deigen jeg brukte, er den jeg bruker til lufige horn, og mengde deig holder til 3 former av liten størrelse 10,5 x 20 cm (innvendige mål)