Horn med kesam oppskrifter

Saftige grove horn med havre og kesam <3

Saftige grove horn med havre og kesam <3

I dag har jeg lagd deilige horn og rundstykker, kjekt å ha i fryseren. I dag har det vært ganske grått og trist i Oslo, jeg synes det var så digg med de dagene solen skinte
Bringebærpudding uten sukker

Bringebærpudding uten sukker

Jordmor skulle lytte på magen med et gammeldags stetoskop som ser ut som et horn på forrige kontroll, og da fikk hun seg en svak kilevink gitt – eller kanskje det var et high-five

keep calm and eat your buns

Noen horn ble spist umiddelbart, noen ble tatt med på nattevakt, noen ble med i nistepakken og resten fryste vi ned
Grovere horn med ost og skinke

Grovere horn med ost og skinke

Bland sammen alt det tørre og tilsett melken, rør inn kesamen. Legg hornene på et bakebrett og dekk til med et håndkle
Horn/ostehorn

Horn/ostehorn

Dersom man ikke liker smørsmak bør man erstatte deler av smøret med noe annet (kesam, tyrkisk youghurt el
Horn med kremost

Horn med kremost

Tilsett kesam, salt og nesten alt melet. Legg på en stekeplate kledd med bakepapir med spissen. Pensle med sammenvispet egg og dryss på sesamfrø eller valmuefrø

Grove horn

Dekk med et. ta opp frosne horn om morgenen og legg i matboksen. sammen med olje fra de marinerte tomatene
Banan rundstykker

Banan rundstykker

Mais horn. Min mor var også med. Jeg har valgt å bruke kesam her i stedet for smør. Jeg hadde to veldig godt modne bananer, så jeg tenkte hvorfor ikke ha de med i deigen
Ostehorn

Ostehorn

Rull hver "trekant" sammen til et horn, og sett til heving på et stekebrett med bakepapir. Denne gangen erstattet jeg noe av havregryna med mel, fordi jeg innbilte meg at barna mine ville synes at dette var supergodt, men nei

Gjesteinnlegg: Matpakketips

Send med fylte horn eller grove pizzasnurrer. En liten tett boks med cottage cheese/vanilje kesam og frosne bær (supert om ikke matboks skal stå i kjøleskap, da fungerer den som et kjøleelement)
Den o store bakedagen, del 2.

Den o store bakedagen, del 2.

Rull sammen til horn, pensle med egg og strø på perlesukker. En av mine favoritter i barndommen var mammas sukkerhorn