I dag har jeg lagd deilige horn og rundstykker, kjekt å ha i fryseren. I dag har det vært ganske grått og trist i Oslo, jeg synes det var så digg med de dagene solen skinte
Jordmor skulle lytte på magen med et gammeldags stetoskop som ser ut som et horn på forrige kontroll, og da fikk hun seg en svak kilevink gitt – eller kanskje det var et high-five
Tilsett kesam, salt og nesten alt melet. Legg på en stekeplate kledd med bakepapir med spissen. Pensle med sammenvispet egg og dryss på sesamfrø eller valmuefrø
Mais horn. Min mor var også med. Jeg har valgt å bruke kesam her i stedet for smør. Jeg hadde to veldig godt modne bananer, så jeg tenkte hvorfor ikke ha de med i deigen
Rull hver "trekant" sammen til et horn, og sett til heving på et stekebrett med bakepapir. Denne gangen erstattet jeg noe av havregryna med mel, fordi jeg innbilte meg at barna mine ville synes at dette var supergodt, men nei
Send med fylte horn eller grove pizzasnurrer. En liten tett boks med cottage cheese/vanilje kesam og frosne bær (supert om ikke matboks skal stå i kjøleskap, da fungerer den som et kjøleelement)