Denne oppskriften er enkel og gir en fin deig som er lett å jobbe med, og som gir utrolig smakfulle horn som passer godt som middag, niste, lunsj og turmat
ost, skinke, soltørka tomater, pesto, pizzafyll, tacokjøttdeig med litt creme fraiche og mais. Det ble grove hornmed fyll (ost, skinke og soltørka tomater)
Men man kan fylle dem med alt man måtte ønske feks ost og skinke, taco fyll, pizzafyll, pesto osv. Grove hornmed fyll er helt genialt å ha som niste, frokost, lunsj og kvelds
De jeg bor med er ikke så begeistret, de vil helst ha pizza, men sannelig. Pizzafyll. Pizzahorna forsvant før jeg fikk tatt bilde, så nå blir det nok oftere pizzaboller og horn her hos oss
Eller det går ann å bruke vanlig pizzafyll. Til fyll pleier jeg å bruke ost og skinke som jeg kjører sammen i stavmikseren (jeg er ikke så glad i store skinkebiter), et annet fyll (som er inspirert av Wenche på tv2) er å blande sammen hakka soltørka tomater med cottage cheese og eventuelt noen urter. Jeg pleier som regel å gange oppskriften med 2,3 eller 4, alt etter hvor mange gjester vi får