Horn med valmuefrø oppskrifter

Fine horn med valmuefrø

Pensle ferdig hevede hornmed sammenpisket egg og strø over valmuefrø. Rull stykkene fra langsiden inn mot spissen og bøy endene litt inn før du legger dem (med spissen ned/under hornet) på et bakepapirkledd stekebrett
Saftige horn med valmuefrø

Saftige horn med valmuefrø

12 ss valmuefrø. 5 dl melk 1 stk egg (i deigen) 75 gram Melange - klassikeren siden 1919 1 stk egg (til pensling) 2 ss valmuefrø
Nybakte horn med valmuefrø.

Nybakte horn med valmuefrø.

Disse hornene er akkurat helt nydelig fluffy og gode, slik jeg liker dem. Pensle med egg og ha evt på valmuefrø
Horn med valmuefrø

Horn med valmuefrø

Etterhev hornene til nesten dobbel størrelse – pensle med sammenpisket egg og strø på valmuefrø like før steking
Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

pynt medValmuefrø eller sesamfrø hvis du vil. Hornmed ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Luftige horn - oppskrift

Luftige horn - oppskrift

Idag skal vi ha omelett til middag, da blir det horn til med godt smør på. Penlse med vann/egg. Valmuefrø
Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

Hornmed ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Legg på ost og skinke og rull til et horn
Luftige Horn oppskrift

Luftige Horn oppskrift

Legg hornetmed spissen ned på et bakepapirkledt stekebrett. Penlse med vann/egg. Valmuefrø. Nybakte horn smaker helt himmelsk
Fylte horn

Fylte horn

Visp egget med melk og pensle hornene. Dryss evt revet ost eller valmuefrø over før steking. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Luftige horn med ost og kylling

Luftige horn med ost og kylling

Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Luftige horn m/oppskrift

Luftige horn m/oppskrift

før jeg penslet de med egg og strødde valmuefrø over. og oppskriften tenkte jeg at jeg ville dele med dere
Grove horn med fyll

Grove horn med fyll

pensle på egg på toppen og topp me valmuefrø eller annet. valmuefrø. 1. melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør)
Horn fra Bakeriet i Lom

Horn fra Bakeriet i Lom

Strø på et fint lite dryss medvalmuefrø. Når du legger hornene på en bakeplate med bakepapir, bøyer du dem litt, slik at de får en liten sving på seg
Luftige horn

Luftige horn

En god ting kan ikke sies for ofte, og med det i bakhodet velger jeg å dele denne oppskriften igjen. Disse hornene har jeg skrevet om før, og de er et av de mest besøkte innleggene på bloggen
Nydelige horn

Nydelige horn

Rull hornene sammen, pensle de med egg og dryss gjerne over litt ost eller valmuefrø hvis du foretrekker det
Gode horn

Gode horn

Pensle hornene hvis du ønsker, og dryss medvalmuefrø. Form hornet til bananfasong idet du legger det på stekebrett som er kledd med bakepapir
Luftige horn

Luftige horn

Hornene ble servert til julefrokosten, og alle hjerter gledet seg over disse. Til 16 horn brukte jeg. pensle med 1 egg og toppes medvalmuefrø. Hornene ble etterhevet i ca 30 minutter, før jeg penslet dem med egg, strødde på valmuefrø og stekte dem på 210 grader i ca 14 minutter. pensle med 1 egg og toppes medvalmuefrø
Horn

Horn

Horn kan brukes til mye, og jeg brukte disse til roastbiff med majones og løk, og røkt Grøstadskinke, også med majones