Når det er asparges åfå kjøpt må du benytte sjansen for sesongen er så altfor kort. HolladaisesausSmelt smøret på svak varmeKok opp en kjele med vannHa eggeplommene i en bolle som tåler varme og plasser denne over kjelen
Lag små snitt på den ene siden av kamskjellet. Stek til de er gyllen på den snittede siden, ta så en spiseskje smør i pannen, skum over i ca ett min, til kamskjellet fortsatt har en transparent kjerne
Brekk elle skjær over aspargesen slik at du ikke får med den trenete delen, men IKKE skrell dem. Disse skal IKKE skrelles, da forsvinner både smak og næring
Dette er noe av det mest populære jeg kan servere på varme dager, og når det i tillegg er enkelt og raskt er det ingen grunn til å la være, det er jo kjempegodt
Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir. Ta kamskjellene opp av marinaden og la dem renne av seg på tørkepapir
Bland sammen bacon, pinjekjerner og hvitløk og ha det over aspargesenpå tallerknene. Noe sier meg at det er aspargessesong og da må man benytte anledningen til åfråtse i asparges, for det er en av de aller beste grønnsakene vi har – i hvert fall etter min mening
Start med årense ingrediensene som skal bakes i ovnen, fjern det ytterste skallet på fenikkelen, kutt av nederste delen av rote, del den i to, kutt vekk kjernen nederst og del den i skiver