Hvordan bruke en steinovn oppskrifter

Pizzauke ep. 1: pizzadeig – oppskrift og triks

Pizzauke ep. 1: pizzadeig – oppskrift og triks

En av tingene jeg fikk lære var hvordanitalienere lager pizzaen sin hjemme. Andre fordeler er at du kan brukeen ganske bløt deig uten å få klistreproblemer og du får heller ingen hull i deigen når du kjevler den ut
Eltefritt firkornbrød

Eltefritt firkornbrød

brødene stekt i steinovn som du betaler en formue for. I dag våknet jeg til snøvær,og en bil som var tom for strøm
Nanbrød på bakestål + Vinn Pizzastål og pizzaspade

Nanbrød på bakestål + Vinn Pizzastål og pizzaspade

Rull ut hver del til en oval enten med kjevle eller du kan brukehendene. ) Nanbrødet skal sies blir jo aldri like godt hjemme som på restaurant siden de baker det i steinovn, bortsett fra at dennegangen så fikk endelig nanbrødet mitt denetterlengtedeskorpen og nydelige smaken som man får ved å steke nanbrødet på dennemåten
Ekte italiensk pizza pancetta

Ekte italiensk pizza pancetta

Forskjellen ved å bruke dette melet kontra hvetemel vil du legge merke til her. Hvorfor bruke steinplate
Italiensk pizza fristelse.

Italiensk pizza fristelse.

Aller helst skulle man jo hatt steinovn, men det har jeg desverre ikke. hva er en god pizza. Jo det er det smaken til den forskjellige som avgjør
PIZZA MARGHERITA

PIZZA MARGHERITA

Jeg bruker samme oppskrift hver eneste gang, og aldri har jeg fått dårlig resultat. Er det noe jeg har utrolig lyst på så er det ensteinovn ute i hagen hvor jeg kan gå ut og steke pizza
Nanbrød bakt på bakestål

Nanbrød bakt på bakestål

Nanbrødet skal sies blir jo aldri like godt hjemme som på restaurant siden de baker det i steinovn, bortsett fra at dennegangen så fikk endelig nanbrødet mitt denetterlengtedeskorpen og nydelige smaken som man får ved å steke nanbrødet på dennemåten

Fra bakerovn til bakerovn

Håvard Hansen forteller hvordan han og kona bygget steinovnen, med enitaliensk ovnsinnsats. Dennegangen ga han oss alle en grundig innføring i hvordan han hadde bygget opp den flotte ovnen, med enitaliensk innsats fra importørenGustavsen AS
CHORIZO PIZZA

CHORIZO PIZZA

Dette er enitaliensk pizza, så da er det helt klart Mozzarella som må brukes. Ikke være redd for å bruke for mye mel
Stor bakekonkurranse!

Stor bakekonkurranse!

HomeCHEF er enrevolusjonerende ovn som kombinerer mesterkokkenes kunnskaper med brukervennlig teknologi
Steinovnsbakt pizza

Steinovnsbakt pizza

For de spesielt interresserte forklarer jeg nå hvordan jeg fyrer opp pizzaovnen og steker pizza i denne
Hjemmelaget Glutenfri Pizza

Hjemmelaget Glutenfri Pizza

Man skal bruke eikeved ved opptenning av bakerovnen og denneveden skal tilføre en viss røyksmak til pizzaen

La mia pizza italiana

Jeg hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle lage dennebunnen så tynn, for med vanlig deig vil den gjerne revne om man prøver å strekke den så tynn som den skal være
Pizza prosciutto e funghi

Pizza prosciutto e funghi

En god tomatsaus og hvordan du lager den er et komplekst spørsmål og likevel enkelt. Dennedeigen er også utmerket å bruke til å lage focaccia
Pizza enkelt og greit.

Pizza enkelt og greit.

Jeg liker enkel pizza, helst med bare ost, tomat, basilikumog med tynn sprø bunn. Ha deigen tilbake i kummen, dekk den med et kjøkkenhåndkle

Reisetips: storbyferie i Roma

  Italienerne kan det med å bruke gode og ferske råvarer. Med ekte mozzarellaost og masse deilige råvarer på pizza som er stekt i steinovn er du nesten garantert et smakfullt og godt pizzamåltid