En av tingene jeg fikk lære var hvordanitalienere lager pizzaen sin hjemme. Andre fordeler er at du kan brukeen ganske bløt deig uten å få klistreproblemer og du får heller ingen hull i deigen når du kjevler den ut
Rull ut hver del til en oval enten med kjevle eller du kan brukehendene. ) Nanbrødet skal sies blir jo aldri like godt hjemme som på restaurant siden de baker det i steinovn, bortsett fra at dennegangen så fikk endelig nanbrødet mitt denetterlengtedeskorpen og nydelige smaken som man får ved å steke nanbrødet på dennemåten
Jeg bruker samme oppskrift hver eneste gang, og aldri har jeg fått dårlig resultat. Er det noe jeg har utrolig lyst på så er det ensteinovn ute i hagen hvor jeg kan gå ut og steke pizza
Nanbrødet skal sies blir jo aldri like godt hjemme som på restaurant siden de baker det i steinovn, bortsett fra at dennegangen så fikk endelig nanbrødet mitt denetterlengtedeskorpen og nydelige smaken som man får ved å steke nanbrødet på dennemåten
Håvard Hansen forteller hvordan han og kona bygget steinovnen, med enitaliensk ovnsinnsats. Dennegangen ga han oss alle en grundig innføring i hvordan han hadde bygget opp den flotte ovnen, med enitaliensk innsats fra importørenGustavsen AS
Jeg hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle lage dennebunnen så tynn, for med vanlig deig vil den gjerne revne om man prøver å strekke den så tynn som den skal være
Italienerne kan det med å bruke gode og ferske råvarer. Med ekte mozzarellaost og masse deilige råvarer på pizza som er stekt i steinovn er du nesten garantert et smakfullt og godt pizzamåltid