Vi halverte den første gang, da ble det nok til tre slikeformer som jeg bruker når jeg skal lagefiskegrateng å fryse ned, men det ble littlite når hun skulle ha og jeg skulle ha og vi begge har lyst til å gi bort litttilfamilie og slikt
Ønsker du en konfekt som er enda lettere å lage kan du i stedet for pletter rulle deigentil kuler. Rå sjokolade er laget av rått kakaosmør, rått kakaopulver og søtning
Å hva kan vel være bedre enn litthjemmelagetjulekonfekt feks. Jeg fylte minei små former, men har du ikke dette, kan du ha det utover på bakepapir, før du lar det stivne og knekker det opp i passe biter
MEN idag slo jeg jaggu meg til og lagde noe som jeg tror ble den beste sjokoladen jeg har laget. Resten av sjokoladen helte jeg iformer og fylte med hakkede mandler og hakkede gojibær
Denne after eightenblirikkeseig som den vi er vandt med, men det begynner å bli en kjent sak for dere å høre meg si at alternativt snop ikkeblir som originalene når det ikke er laget på hvitt sukker
La den stå å "sette" seg litt, gjerne kjølig, før du triller/formertilkonfekt. Først vil jeg starte med å få beklage for at det ikke ble noe innleggi går
For flere sunne oppskrifter på hjemmelagetkonfekt og sjokolade, ta en titt her. For å lage sjokoladedekke smelter du mørk sjokolade, veganske sjokoladebiter med kokosolje i vannbad
Sukkerfri sjokoladefudge som er så rask og enkel å lage at det nesten blir for dumt å ikkje prøve seg - samtidig trenger den ikkje for mange ingreidenser
Jeg pleier å lage den til jul, men den fungerer likefint hele året. Dette er jo en populær og littklassiskfinere smak vi kjenner best fra konfekten "after eight"