Når du først har laget den, kan du lage blant annet wienerbrød, terter, innbakt kjøtt/fisk,. Butterdeig – kan selvfølgelig kjøpes ferdig, men orker du å bruke litt tid, og være tolmodig, så er det ikke så vanskelig
Dette er en veldig smakfull vegetarpai som er superenkel og rask å lage. Jeg kjøpte en ferdig smørdeig/butterdeig som inneholder færre karbohydrater enn paideg og fylte den med egg, revet ost, brokkoli, rødløk, kalamata oliven og fetaost
Kaken kan minne litt om pai, for den lages av butterdeig/smørdeig i bunn og lokk. Jeg har ikke visst om denne tradisjonen som de har i Frankrike, før jeg nå fikk utfordringen med å lage denne kaken
Makronfyllet er best å lage samme dag som du skal steke bordstablene. Det trengs øvelse for å beherske kunsten å få tynne, tynne smørdeiger fra bakebordet og over til stekebrettet uten at den går i stykker
Du bestemmer selv om du vil lage en søt versjon med søtt krydder eller syltetøy. Bytt ut smør, sukker og kanel med ditt favoritt syltetøy eller hjemmelaget vaniljekrem
Smørdeig. Ha i mjølet, visp blandinga og kna smørdeigen. Legg smørdeigen på eit mjølete arbeidsbord. Legg mjøldeigen i midten av rektangelet, og brett kantane av smørdeigen over mjøldeigen
Mens platene tiner lager du blandingen av persille, hvitløk, olje, eddik og sitronskall (obs. Smørdeig er kanskje ikke av det mest figurvennlige, men en liten porsjon med en generøs porsjon salat ved siden av gir alle lov til å kose seg litt
I går oppfordret min svigerinne meg til å lage pai som dagens middag. Smørdeig. Første umiddelbare tanker var at jeg ikke er noe pai-menneske, ikke har noen paiform og heller ikke klarer å lage noe så avansert som en pai
Dette er en pai du kan lage med variasjoner. KyllingpaiPai defineres av bunnen innholdet stekes i,som regel er det en form for smørdeig (butterdeig) enten den er søt tertedeig eller normal til pai