♥ Marengsbunnen kan oppbevares tørt i flere dager. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Marengsbunner kan med fordel lages noen dager i forveien og oppbevares tildekket med litt bakepapir. Den kjente og kjære Pavlova kaken er etter hvert kjent over hele verden
Alternativt kan sausene også settes i kjøleskapet og der kan de oppbevares i mange dager, men vær forberedt på at de vil stivne i konsistensen om de står i kjøleskapet
Kaken smaker best samme dag, og den bør oppbevares i kjøleskapet frem til servering. Kaken har deilige lag av, marengsbunn med smash og ritzkjeks, sjokolade, vaniljekrem og er toppet med krem og smash
Marengsunnen kan lages vekesvis i forveien, og oppbevares tørt i romtemperatur. Det er også ei utrulig enkel kake som ikkje krever for masse tid på kjøkkenet, einaste er marengsbunnen som tar litt tid i ovnen, men da gjer jo man berre andre ting imens
Marengsbunnen kan lages vekesvis i forveien, så lenge du oppbevarer den tørt i romtemperatur. Uansett - marengsbunn uten sukker lagde eg i fjor, men eg deler gledelig oppskrift igjen
Slik kan marengsbunnenoppbevares i lang tid bare det er tørt. MarengsbunnNår du skal lage bunnen til Pavlova, starter du med å vispe eggehviter til hardt skum i en helt ren bolle
Slik kan den oppbevares, bare den står tørt. Marengsbunnen er nå sprø på yttersiden og myk inni. Fyll så gropen i marengsbunnen med kremen og legg på rikelig med friske bær og frukter etter ønske
(Du kan steke disse opp flere dager i forkant om du bare oppbevarer dem lufttett og kjølig. Kaken er laget av tre marengsbunner, og har et lag med fyll mellom hver bunn