Det som er viktig å huske på med indrefiletavrein, er at steketiden tar litt kortere tid enn okse. La indrefileten temperere seg en god stund før du steker den
Husk at tykkelsen på fileten avgjørsteketiden. Viktig å bruke steketermometer. Helstekt indrefiletav elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus
Tataki er en japansk måte å tilberede fisk eller kjøtt på, hvor du freser kjøttet i glovarm panne med litt olje noen få sekunder på hver side, kun for å få en minimal stekeskorpe
Du kan lese mer om hvordan jeg tørker og kapsler lever HER. Start med å steke lever på medium varme, maks to minutt på hver side, ikke for lenge, for å unngå skosåle-konsistens
indrefilet rødvinvannfløtegulrøtterløkhvitløkkantarellerpersillesaltpeppertyttebærsyltetøyDu gjør. Jeg brukt indrefilètavrein, men du kan fintbruke andre typer
g lammefilet indre- eller ytre , filet avrein, hjort og elg kan også brukes. avhengigav tykkelse. Stek 1-2 min på hver side for indrefiletav lam, 2-4 min på hver side. ( Etterstek ev i stekeovn ved 125oC i 6-10 min