Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Har du litt dårlig tid kan også filetene stekes på panne til de er gjennomstekte (bare pass på å skru ned varmen litt, men jeg synes absolutt de blir saftigst i ovn
En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker
Smaker godt alene eller til for eksempel stekt kjøtt (biff/kylling/bacon/svinefilet etc). Jeg hadde gratengen som tilbehør til stekt kyllingfilet sammen med rødløk og paprika
) Kutt opp paprika og rødløk, og ha sammen med resten. Fordel på fat, og når kyllingen er ferdig legger du denne over sammen med aspargesen, før du tar litt honning over
(De skal bare brunes, ikke gjennomstekes på dette tidspunktet). Pizza medbacon, purre og rødløk. Krydre kyllingfiletenemed kyllingkrydder og stek de med litt olivenolje i pannen til de er gyldne og fine på begge sider
Del kyllingfileten i biter, strø på salt og pepper og brun de i smør på stekepannen. Legg de ferdigstekte kyllingbitene på et fat og kok ut stekepannenmed vann som du siler over i en kasserolle som du skal lage retten i